Eigen Slijperij Isolatieglas Verlaagd tarief BTW Subsidie  Isolatieglas Voorzetramen Enkelglas Figuurglas Veiligheidsglas Glasreparatie Glas in lood Glasfournituren Hardglazen deuren Hittebestendig glas Haardschermen Lijstenmakerij Noviteiten Foto-galerie Foto-galerie 2 Adresgegevens Home

 

 

 

De Voorburgse Glashandel  levert en monteert in eigen beheer hardglazen deuren en puien.  De meeste glaspanelen worden in eigen slijperij bewerkt alvorens de panelen thermisch gehard worden. Thermisch harden is een proces waardoor het glas een tot 7x grotere sterkte verkrijgt, een eigenschap die wordt aangewend om deuren en puien uit volglas te kunnen toepassen.

De diverse onderdelen nodig voor het samenstellen van hardglazen deuren en puien worden geleverd door de vooraanstaande fabrikanten van deze onderdelen. Een van de bekendste  fabrikanten is DORMA een Duitse firma die al vele decennia garant staat voor kwaliteit.

Ook kan de Voorburgse Glashandel voor u elke gewenst formaat douchedeur vervaardigen en plaatsen. Diverse typen scharnieren en deurknoppen staan ter uwer beschikking om een douchedeur naar uw eigen smaak  samen te stellen. Vele uitvoeringsmaterialen zoals:

Chroom glans en mat                           

RVS                                                   

Wit/zwart/bruin- gemoffeld

Messing

18 krt verguld

 

            

 

                 

 

 

 

Onderstaande link brengt u gelijk naar uitgebreide productinformatie

Produkte / Produktbereiche / Glasbeschlagtechnik - The DORMA World

 

 

Voor  opmerkingen en vragen betreffende deze website stuur een E-mail aan jack@voorglas.nl