Eigen Slijperij Isolatieglas Verlaagd tarief BTW Subsidie  Isolatieglas Voorzetramen Enkelglas Figuurglas Veiligheidsglas Glasreparatie Glas in lood Glasfournituren Hardglazen deuren Hittebestendig glas Haardschermen Lijstenmakerij Noviteiten Foto-galerie Foto-galerie 2 Adresgegevens Home

 


.

De nieuwe 4-seizoenen beglazing van GLASSOLUTIONS.

Wat is EcoClear?
♦ In de koude periodes behaalt de EcoClear met een U= 1.0 W.m2.K, de optimale warmte-isolatie en
♦ combineert deze met aangename gratis zonnewarmtewinst tijdens koude periode door de zondoorlatingsfactor van g=0,50.
♦ In warmere periodes draagt EcoClear bij aan het tegenhouden van ongewenste zonnewarmte (50% van de zonnewarmte wordt tegengehouden),
♦ zonder dat de inval van natuurlijk daglicht merkbaar vermindert.
♦ Door de speciale ge´soleerde warm-edge afstandhouder wordt ook een optimale warmte-isolatie aan de glasranden behaald.
♦ Hierdoor wordt niet alleen ook tot aan de glasranden de binnenwarmte ge´soleerd, ook kans op condensatie aan de kamerzijde wordt tot een minimum beperkt.
♦ EcoClear is ook verkrijgbaar in een geluidwerende, letselveilige en/of inbraakvertragende uitvoering.

Het_product-4f70db9072e84

EcoClear« de ideale energiebesparende

4-seizoenen beglazing

Onbelemmerd doorzicht en het doorlaten van voldoende daglicht zijn natuurlijk belangrijke functies van de beglazing in de woning. Warmte-isolatie is een vaak onderschatte maar uiterst belangrijke functie. Vaak zijn de ramen de zwakste thermische schakel in de gevel. Bij woningen met enkelglas of gewoon dubbelglas gaat dan ook een aanzienlijke hoeveelheid comfortabele en kostbare warmte verloren via de ramen. Vaak ruim 20%!

Optimaal wooncomfort: het hele jaar door
EcoClear is een hoogrendementsbeglazing met een intelligente glascoating en een speciaal ge´soleerde afstandhouder. Hiermee profiteert u van superieure prestaties op het gebied van warmte-isolatie Ŕn zonnewarmtewering.

EcoClear« is zondermeer de ideale 4 seizoenen beglazing

bulletEcoClear isoleert 6 keer beter dan enkelglas en geeft 3 keer meer warmte isolatie dan bij gewoon dubbelglas. Tijdens koude periodes blijft de binnenwarmte optimaal ge´soleerd en gaat niet door de beglazing verloren. Tegelijkertijd profiteert u volledig van de gratis invallende zonnewarmte.
 
bulletin zonnige periodes biedt EcoClear een optimale zonnewarmtewering om ongewenste warmte van de zon buiten te houden. Zonder dat de natuurlijke daglichtinval binnenshuis merkbaar vermindert.

Deze unieke combinatie van eigenschappen zorgt ervoor dat EcoClear aanzienlijk bijdraagt aan de beperking van uw energiekosten voor verwarmen en koelen.

Flink energiekosten besparen, beter energielabel
Vervang uw bestaande beglazing door EcoClear« . U bespaart dan al snel enkele honderden euroĺs per jaar op uw energiekosten. Met EcoClear« is het ook relatief eenvoudig om uw gevel-isolatie te verbeteren en daarmee een beter energielabel voor uw woning te behalen. Waardoor de waarde ervan stijgt!

Met EcoClear geniet u van een verbeterd aangenaam binnencomfort het hele jaar door, terwijl u aanzienlijk minder energie verbruikt. En dat is goed voor uw portomonnee en goed voor het milieu!
 

Onderstaand vindt u een Energietabel waarin de voordelen van EcoClear t.o.v. confentionele beglazingen duidelijk word gemaakt.

EcoClear is tevens verkrijgbaar als:

Geluidswerend:       EcoClear Silence

Letselveilig:                EcoClear Safe

Inbraakveilig:           EcoClear Protect

Zelfreinigend:            EcoClear Clean

Extra zonwerend:     EcoClear Sun  

 

Terug naar Home

 

Voor  opmerkingen en vragen betreffende deze website stuur een E-mail aan jack@voorglas.nl